line

About WaspReporter

Vindt u actueel materiaal in uw lessen Engels belangrijk, maar ontbreekt het u aan de tijd om goede teksten te vinden en opdrachten te maken? Breng dan uw lessen Engels nog meer tot leven met WaspReporter: een modern Engels onderwijstijdschrift voor de tweede fase.

Wat biedt WaspReporter?
WaspReporter verschijnt viermaal per jaar in een totaal nieuw nummer dat bestaat uit:

  • Magazine
  • Student File
  • Teacher File
  • Website

Eenmaal per jaar wordt een Exam Issue uitgegeven.

Verschijningsdata

WaspReporter 19.1: week 33 t/m 35 (laatste vakantieweek)
WaspReporter 19.2: week 46 2020
WaspReporter 19.3: week 06 2021
WaspReporter 19.4: week 13 2021
Exam Issue: week 33 t/m 35 (laatste vakantieweek)

Elk Magazine bevat lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheidsoefeningen. Ook worden grammaticaoefeningen aangeboden.
Ieder artikel is voorzien van sterren. De hoeveelheid sterren geeft de moeilijkheidsgraad van het artikel aan, zodat de artikelen op alle niveaus in de tweede fase te gebruiken zijn.

Op de Website vindt u een digitale versie van het Magazine, aangevuld met onder meer animaties, filmpjes, weblinks, vragen en woordspinnen. Hiermee verrijkt u uw lessen en blijven uw leerlingen geboeid. De website bevat ook extra internetopdrachten, aanvullende leesteksten op alle vier niveaus, hulp bij het huiswerk, webtasks, een online glossary, extra toetsen, audiobestanden en een archief. Samen vormen deze onderdelen een actueel pakket met extra materiaal voor alle vaardigheden met ruime differentiatiemogelijkheden.

Gratis kennismaken met WaspReporter?
Vraag hier uw kennismakingspakket aan. Dit pakket bevat een Magazine, Student File, Teacher File en twee maanden gratis toegang tot het docentgedeelte van www.waspreporter.nl.

WaspReporter bestellen?
Vul hier het bestelformulier in.