Deel uw favoriete bron en win een Verderkijker-opdracht van uw eigen school!

25-11-2013

Wilt u uw eigen actuele opdracht in Verderkijker terugzien? Dat kan!

U hoeft alleen maar uw favoriete, online bron door te geven. Eventueel met een idee voor de opdracht erbij. Onze auteur maakt er een echte Verderkijker-opdracht van om in te zetten in uw aardrijkskunde-, geschiedenis- of natuur-, techniek- en wetenschaples. Uiteraard onder vermelding van uw naam, die van de school en van de groep.

Deel nu uw materiaal!

Voorwaarden
• Onder de eerste twintig inzendingen worden drie Verderkijker-opdrachten uitgekozen. Eén voor geschiedenis, één voor aardrijkskunde en één voor natuur, techniek en wetenschap.
• Uw bijdrage wordt door onze auteur omgezet in een online Verderkijker-opdracht.
• De Verderkijker-opdracht wordt voorzien van een duidelijke vermelding van de school, de groep en de leerkracht als auteur.

Meer inspiratie
Deze actie is tot stand gekomen in het kader van de innovatiekalender van ThiemeMeulenhoff. Met de innovatiekalender bieden wij maandelijks iets extra’s bij onze lesmethoden De blauwe planeet, Speurtocht en NatuNiek, zodat u op en top actueel zaakvakkenonderwijs kunt geven.

Nog niet bekend met Verderkijker? Maak nu kennis via een proeflicentie van de methodestartpagina:

Verderkijker is een gevarieerd aanbod online actuele opdrachten, ontwikkeld door ervaren auteurs in samenwerking met NEMO, het Tropenmuseum, Museum Volkenkunde, het Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en de Vogelbescherming Nederland. De opdrachten leggen een link tussen de actualiteit en de eigen wereld van de leerlingen. Bovendien sluiten ze aan bij de thema’s van de verschillende vakken.