Over Verderkijker

Verderkijker is bedoeld voor leerkrachten in het basisonderwijs die hun aardrijkskunde-, geschiedenis-, natuur-, techniek- of wetenschapsles willen verrijken met actuele opdrachten.

Via Verderkijker vinden leerkrachten online bronnen zoals filmpjes, websites en foto’s, met opdrachten voor groep 5 t/m 8, die aansluiten bij actuele zaken. Alle opdrachten voldoen aan de vastgestelde kerndoelen.

Door de samenwerking tussen ThiemeMeulenhoff, diverse musea (Naturalis, NEMO Science Center, Museum Volkenkunde, Rijksmuseum van Oudheden,Tropenmuseum) en andere maatschappelijke organisaties, zoals Vogelbescherming Nederland, Groen Gelinkt en nieuw! Greenpeace is de kwaliteit en inhoud van het lesmateriaal geborgd.

Scholen die gebruik maken van de lesmethoden De blauwe planeet, NatuNiek en Speurtocht hebben gratis toegang tot Verderkijker via de Methodestartpagina. Maakt u geen gebruik van onze lesmethoden en wilt u kennismaken met Verderkijker? Vraag dan een proeflicentie voor de Methodestartpagina aan!

Proeflicentie De blauwe planeet

Proeflicentie Speurtocht

Proeflicentie NatuNiek

Bekijk hieronder het filmpje over Verderkijker

 </p> <p> </p> </body> </html></body> </html>