Palet Mono

 

 

 

 

 

 

NU IN PREMIÈRE!

Een bezoek aan een film of een dansvoorstelling voor het vak CKV 1: met de magazines van Palet Mono krijgt het pas echt betekenis. Palet Mono neemt uw leerlingen mee achter de schermen van verschillende kunstvormen. In afzonderlijke, kleurrijke magazines en dvd-/videomateriaal wordt steeds één kunstdiscipline uitgediept.

Diepgaand, ondersteunend en aansprekend

Van ‘The Making Of...’ tot de rol van de kunstvorm in de maatschappij: Palet Mono geeft inhoudelijke verdieping aan één specifieke kunstvorm.
Met Palet Mono beschikken uw leerlingen over de juiste bagage om een culturele activiteit voor te bereiden en te verwerken.
Met concrete voorbeelden in beeld en tekst, prikkelende ‘facts’ en eigentijdse vormgeving sluit Palet Mono perfect aan bij de belevingswereld van leerlingen.

Praktisch en onafhankelijk

Palet Mono is praktisch in gebruik. De uitleg in het magazine is gekoppeld aan concrete opdrachten, duidelijke illustraties en audiovisuele fragmenten.
De afzonderlijke magazines zijn te gebruiken naast elke methode CKV 1 voor de tweede fase.

Audiovisueel, kunstdossier en flexibel

Bij elk Palet Mono-magazine is, vaak in samenwerking met een toonaangevende kunstinstelling, dvd-/videomateriaal ontwikkeld.
Palet Mono kan gemakkelijk als onderdeel van het kunstdossier worden gebruikt. Verspreid over het magazine vinden leerlingen opdrachten, die direct in het magazine kunnen worden ingevuld.
Palet Mono is flexibel; de magazines kunnen klassikaal, groepsgewijs of individueel worden gebruikt ongeacht de methode waarmee u werkt.

Ieder Palet Mono-magazine heeft een herkenbare opbouw. In elk magazine is er aandacht voor de technische aspecten en geschiedenis van de kunstvorm, de professionals en de rol van de toeschouwer. De invulling van de rubrieken is afgestemd op de kunstvorm. Elk magazine kent bijbehorend, geïntegreerd dvd- of videomateriaal.

Palet Mono: Film
The making of …, het verhaal, filmprofessionals, genres en soorten, filmgeschiedenis, dvd.

Palet Mono: Dans
The making of …, het verhaal, dansprofessionals, dansgenres en –stijlen, dans en samenleving, dvd.

Palet Mono: Theater
Genres en soorten, theaterprofessionals, verhaal en middelen, theatergeschiedenis, dvd.

Palet Mono: Muziek
Muziek en samenleving, genres en stijlen, muziekprofessionals, muziekgeschiedenis, dvd.