Leren op de werkplek 3e druk

Welkom op de website bij het boek Leren op de werkplek. Deze site maakt onderdeel uit van de derde druk van het boek Leren op de werkplek van ThiemeMeulenhoff.

In Leren op de werkplek komen alle belangrijke thema’s aan de orde die te maken hebben met de stage en het leren op de werkplek voor pabo-studenten. Van de basisschool als lerende organisatie en competentiegericht opleiden tot het voorbereiden van lessen, van klassenmanagement, over kinderen en culturen, tot het omgaan met spanning. Ook de verschillende begeleidingsvormen die je kunt tegenkomen, zoals coaching, supervisie en school-video-interactiebegeleiding krijgen aandacht.

Deze website bevat aanvullend materiaal bij het boek, zoals: lesvoorbereidings- en evaluatieformulieren, stagegespreksdocumenten, de kijkwijzer SVIB en handige links. Ook zijn de opdrachten uit het boek gebundeld per Deel van het boek, deze kunnen ook als pdf worden uitgeprint.

 

De pdf-bestanden kun je alleen lezen met de (gratis) Acrobat Reader. Deze is desgewenst te downloaden op de website van Adobe.

Het boek Leren op de werkplek kun je bestellen bij de (online) boekwinkel. Meer informatie en bestellen, zie de online catalogus.